Glasbewassing

Hoekstra Glasbewassing

Glazenwassen is een specialismeRamen wassen op hoogte

Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon, maar insiders weten wel beter. Glazenwassen is een specialisme geworden door de strenge eisen vanuit de overheid. Deze eisen staan beschreven in het document gevelonderhoud. Het gebruik van ladders hoger dan 10 meter is reeds verboden.

Het gevolg hiervan is dat verschillende objecten alleen nog maar bereikbaar zijn met telescopische glabewassing, het Hoekstra Puur Warm Water Systeem,  of met een hoogwerker.

Hoekstra Puur Warm Water Systeem

Hoekstra Schoonmaak- en bedrijfsdiensten heeft zich gespecialiseerd in het werken met Puur Warm Water Systeem.

Puur Water, vrij van mineralen kalk, stroom via een telescopische wassteel met borsHoekstra Puur Water Systeemtel naar het raam. Het Pure Water  droogt streeploos op. Op deze wijze is het met recht streeploos ramen wassen zonder valgevaar !

Tevens werken wij met hoogwerkers, waarbij alleen gediplomeerde glazenwassers het werk uitvoeren. De ouderwetse ladder wordt uiteraard ook nog gebruikt, maar dan voornamelijk voor laagbouw.

Hoekstra Schoonmaak- en bedrijfsdiensten werkt alleen met vakgeschoolde glazenwassers die weten wanneer schoon ook veilig schoon is…